Barlangi Mikulás


2018.December 6-7-8-9.-én Szemlő-hegyi-barlangba is ellátogat a Mikulás. A szarvasok vontatta szán helyett kötélen ereszkedik le a barlang falán , és névre szóló ajándékokat ad a gyerekeknek. A krampusz nálunk barátságos és kedves, mert szeretnénk a kicsi gyerekkel érkezőket is megbarátkoztatni ezzel a különleges programmal.

Fontos, hogy egy gyerekkel maximum egy felnőtt jöjjön, mert a barlangi Mikulás elsősorban a gyerekeknek szóló program  és szeretnénk, hogy sok gyerek találkozzon vele. A gyerekszámot meghaladó felnőtt esetén, kérjük írjon a Mikulásnak egy emailt és jelezze a plusz felnőttek létszámát.
A csoportlétszám maximált, a csoportok óra harminc perckor indulnak 10.30-15.30 között.

Csak bejelentkezésre tudunk fogadni gyerekeket a Mikulás csomagok számát ugyanis terveznünk kell. Diétás gyermek esetében fogadunk névvel és időponttal megjelölt csomagot. A program ára: 3900 Ft/gyerek (csomaggal), 1500 Ft/felnőtt, plusz felnőtt felár 2000 Ft.

Óvodás és iskolás csoportok December 6.-án csütörtökön és december 7.-én pénteken is jöhetnek, kérjük emailban kérjenek időpontot.

Regisztráció a Mikulás Programra

A gyerekek neve és életkora, illetve egy-egy dicsérő mondat a gyermekről a Mikulásnak címezve hasznos információ.